music

the frames - falling slowly.
Jag får rysningar!

norge

Tjabba Tjena Hallååå! Vet inte varför jag sitter här framför dumburken. Borde egentligen plugga till kemiprovet, vet knappt vad det är vi har prov i, så vet inte riktigt hur det ska gå. & bara för att jag är superduperbra på kemi, så ska vi ha nationella i kemi nästa vecka. SHOOT ME! Fast kan ju trösta mig med att jag fick MVG på nationella i engelska (passar på att skryta lite).
Förövrigt, så va jag och Tommy i Norge i helgen och tävlade i nordiska mästerskapen och i världscupen. Är rätt nöjd med resultaten faktiskt, för att vara första tävlingen "utomlands" lixom. Blev 16e plats i NM och 21a plats i världscupen. Massa härligt folk där också, supergillar er alla! Och jag säger bara, William & Maeva - rysningar!


en del av svenska truppen.

jag och tommy!

17:27

Har suttit och letat efter en lätt låt att spela och sjunga på våran musik"prov". Har hittat en låt som verkar rätt okej lätt, och det råkade vara en Håkan Hellström låt. Och det blir ju rätt bra, eftersom han inte har den bästa sångrösten, och det har verkligen inte jag heller. Haha! Men det va inte de jag skulle säga, utan det ja egentligen skulle säga var att nu när jag har suttit och läst igenom nästintill alla hans texter, så upptäckte ja att jag älskar hans texter. Helt seriöst alltså!

Augusti i Helvetet.
Du behöver inte säga,
att du hittat någon annan
För jag kan känna det,
varje gång vi är tillsammans
Hur kan du be mig,
be mig att förstå?
Du behöver inte säga,
att du hittat någon annan.

För jag kan känna det, 
varje gång vi är tillsammans.

Hur kan du be mig, 
be mig att förstå?

Sätt dig själv i min sits,
hur kan du?
Kan du leva så?
om han viskar, hur mycket han älskar dig.
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.
Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan.
Och var försiktig du har mitt liv i din hand.
Allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig.
Och må kärlek gå din väg igen, även om det är slut med mig.
Jag står utanför din dörr, bara för att säga
att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.

music

fires - band of skulls
everything - anna vissi
Första låten är gudomlig! Andra låten däremot, är inte lika bra, men gillar den ändå av någon anledning.

dagens..

Dagens vill ha: sommar!
Dagens kläder:
trasiga jeans, vitt linne, vit t-shirt - dance fucker dance.
Dagens frisyr: grymt slarvig knut
Dagens låt: fires - band of skulls
Dagens planer: sjukgymnasten, träning
Dagens saknad: vet inte riktigt faktiskt
Dagens dummaste: vi säger erik, bara för att han tog min mobil..
Dagens misslyckade: ingen aning
Dagens drog: muffins!
Dagens köp: inget
Dagens godis: muffins :p
Dagens humör: toppen
Dagens citat: ehim.. kommer inte ihåg va det va, men roligt vare
Dagens roligaste:
LISA ♥

17:04

It's hard to see the pain behind the mask.

Har vart och hälsat på lilla Norra Björke idag. Min gamla dagmamma Ninni fyllde år idag, så vi åkte dit och överraskade henne. Fick fika och sånt där, gott. Kvällen igår va mysig o bra. & om typ 2 minuter ska jag ut och promenera med bästa Lisafisa. CIAO! /Jennifer.

18.04

Jag och mamma har precis lagat väldigt god mat. Kött och pommes, och en jävla massa frukt till det. Gottit ja! Ska dra på mig lite kläder och lite smink, sen drar jag iväg till Erik. Måste bara tillägga att jag hoppas fan djurgården vinner idag, står 3-3 just nu..

music

hear you me - jimmy eat world.
your guardian angel - the red jumpsuit apparatus.

nyttnytt

Idag har jag haft riktigt jävla tråkigt. Så tog tag i min bloggdesign. Är änna lite stolt att jag orkade göra om den helt och hållet. Men headern är bara där tillfälligt, kommer en ny innom kort (orkade inte göra en seriös just nu). Jaja, har även vart och handlat med min sjuka mor. Tycker faktiskt väldigt synd om henne när hon går här hemma och hostar o har sig.

Igår va en helt okej dag. Skolan, nationella prov i matte. Följde med Erik hem sen. På kvällen blev de rockcafé. Kan väl inte påstå att de va något att ha. Förutom när annelie sjöng till Lisa Ask och när Track Thirteen sjöng.
Puss.

torsdag

When I see your smile, tears roll down my face. I can't replace you..

Jahaaaaa, sitter här och lyssnar på massa mysmusik. Kanske slänger upp några utav dom sen, vem vet! Och jag fick värsta anfallet förut och kände att ja va tvungen att gå ut och ta kort. TRO FAN ATT PAPPA HAR TAGIT MED KAMERAN TILL ARENTORP DÅ!
Åååååh.. Satan. Menmen, filmen vi såg idag i skolan sög förövrigt, precis som jag hade förutspått. Inte kul alltså.. / Jennifer.

onsdag

Min nacke gör fortfarande jävligt ont. Men har börjat kunna röra lite på den. Va hon sjukgymnasten i måndags och idag & fått massage och sånt där. Äter även mediciner o skit som ska göra att de inte gör så ont, men ikke sa nikke, de hjälper inte. Skiiiiit. Har inte fått träna något denna veckan heller, och kommer inte få träna resten av veckan heller. Ännu mera skiiiit! Måste ju änna träna så mycket som möjligt nu eftersom jag och tommy ska vara med i NM & världscup nästa vecka i Norge. Iallafall, ska försöka ta mig till skolan imorgon. Det är någon skolbio då. Antagligen kommer filmen vara kass eftersom det är Daniel som väljer film. Har han någonsin valt en bra film? Hm...
Nu ska jag gå ut och steka lite hade jag tänkt. Ska bara leta rätt på mitt headset till mobilen. För lixom.. Ingen musik, inget kul alls. Puss ciao! /Jennifer.

en vecka

If today was your last day, and tomorrow was too late.. Could you say good bye too yesterday?

Alright. Nu jävlar ska det bloggas. HE-HE-HE. Orkar inte skriva någonting egentligen så jag gör en sammanfattning.
+ Träning
+
Träningsläger för Robban
+ Träffa sköna människor
+ Massa massage pga nacken

- Skolan började igen
- Massa NO-plugg
- En nacke som gör ont som in i helvete. Kan inte röra den ens
- Doktorn = jag har tydligen ansträngnings astma.

glad påsk!

Hej alla fans!
Glad påsk får man väl passa på att säga. Kan ju berätta att det nämligen är självaste påskafton idag för den som mot all förmodan har missat detta.
Jag har precis bakat en kladdkaka till folket på övervåningen (övervåningen är egentligen ingen övervåning, fast det blir det för mig, eftersom jag bor i källaren). Familjen Falk är här för att ha en trevligt påskhelg tillsammans med min familj. Men som den busungen jag är så smiter jag iväg ikväll. Ska ha lite påskmys tillsammans med grymt najsiga people! Så kanske dyker upp några bilder imorgon. Om jag tar med mig kameran vill säga! CIAO!

seg dag

Detta har vart en riktigt seg dag. Helt klart segaste dagen på lovet. Men får hoppas på att det händer något roligare imorgon. Ska hämta ett glas påskmust nu iallafall, jag supergillar!

yesterday

Yesterday was a really great night! Blev Kronan med mucho härligt folk. Me like. ♥

RSS 2.0