lov - halvlek.

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det. & be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde. Men det äter upp dig när du ligger i din säng. ÅH gud, det gör så ont när något så nära kan vara så långt bort.

LOV vafan! Har haft ett grymt lov än så länge, och resten av lovet verkar bli minst lika bra.
Lördag: Gick upp jätte tidigt. 05.00 närmare bestämt. Åkte till Norrköping och tävlade. Startade i kvart, gick vidare till semi, sen tog det stop. Slutade på en
elfte plats iallafall. Sedan var det bara att brumma iväg hem igen. Efter den resan kan jag lugnt påpeka att jag inte gillar att åka fyra timmar i en fullsatt bil. (Jag fick ju såklart sitta i mitten också.) På kvällen gick jag till ishallen (mitt ickefavorit place) och hade det roligt med roliga people.
Söndag: Tror jag bara sov då.
Måndag: Tog bussen till Trollhättan med Therese, Jenny & Lisa. Vi bowlade och hade roligt! Sedan åkte jag och pappa iväg till Vara. Hade uppvisning i koncerthuset. De gick grymt och vi fick godis som belöning. Haha! På kvällen sen bakade jag en finfin tårta till bror min som fyllde 13 år. GRATTIS BROR! ♥
Tisdag: Tog bussen till Susanna. Måste bara säga att jag diggar hennes och Daniels lägenhet skarpt! Vi bara myste och hade det... mysigt? 
Todaaay: Jag och Susanna tog bilen till Trollhättan. Först hälsade vi på hos pappa på hans jobb. Har aldrig vart där förut så det va roligt. Sedan bar det av till Överby. Hittade verkligen ingenting, fick bara köpt 2 nagellack, mascara och ett par leggings. Great..
Höhö. En del och läsa ja. Men bilder kommer om en stund. Har ju faktiskt haft med mig kameran för en gångs skull! ;D

NORRKÖPING

& just det! Imorgon åker jag till Norrköping för att tävla. Mucho roligt att jag måste gå upp 05.00 imorgon.

muuuuusiiiiiic

Jag drömde om en framtid som glömmer, och jag drömmer om en framtid utan dig.

Jag är näst intill frisk igen, fast näsan och halsen är fortfarande inte bra. Bajs. Egentligen vet jag inte varför jag sitter här, jag borde packa. Men det får jag göra sen istället. Cute is what we aim for & Melissa Horn strömmar ut ur högtalarna just nu. Inte samtidigt naturligtvis! Förövrigt, så är det final i Let's Dance ikväll. Vem vinner, Mattias eller Claudia? Hm.. /Jennifer.

tisdag

Jag är inte på humööööör. Jag är förkyld till tusen och jag vill att snön ska försvinna nu! Så nu ska jag läsa nya SOLO som mamma kom hem med. ♥

myspys

Det köpte jag idag. Nu ska jag bädda ner mig under några täcken och kolla på Step Up. Me like!

Trollhättan.

Du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu.

Just nu är jag grymt hungrig. Men tror det är mat snart, hoppas jag iallafall. & vet ni vad?! Idag köpte jag vita converse och jag är såhääääär glad. Köpte lite annat kul också, typ som ett linne, tights, 2 bikinis, solglasögon, rouge & bamsetuggumi
. En annan sak som hände precis va att spotifyreklamen som precis spelades va för en gång skull bra, blev helt kär i låten dom gjorde reklam för ju, Får aldrig tro - Invasionen. Lyssna lyssna lyssna! /Jennifer.

bibapelooooooola!

Livet är för viktigt för att tas på allvar.

va det ett tag sen jag skrev. Typ nån dag eller två. Haha. Aja, till saken. & saken är den att jag inte har något trevligt att skriva egentligen. Fast, igår på idrotten spelade vi vollyboll med pilatesbollar. Hahaha, det va grymt kul! Fast fick ett stukat lillfinger på köpet, inte lika kul. Imorgon så ska jag till Trollhättan och shoppa, känner mig väldigt taggad på det faktiskt. Vill ju köpa ett par vita converse nuuuuuuu!
/Jennifer.

shoppingsugen

Like i know everything? I don't know anything. I wanted you to see that here goes nothing.

Nationella idag gick toppen! Faktiskt. Men pizzan efter provet va änna bäst. Eller iallafall god. Förövrigt, så vill jag åka till Trollhättan. Jag vill köpa kläääääder! Kläder i massor. Och skor, och bikinis. Men som tur har man en snäll mamma som ska köra en dit på lördag, eller söndag. Yeah. Taggar för träning nu då, boogie blir det ikväll. Great. /Jennifer.

funderar på att köpa dessa. ja/nej?

mucho ointressant.

I'm broken deep inside. I see your face in front of me, my heart is open wide.

SHA SHA BLOGGEN! Jag sitter här och lyssnar på Nomy idag igen. Totalgillar!
Har nyss gjort klart hemkunskapsläxan som va tills på fredag(!). Ja, ni läste rätt. Jag har för en gång skull gjort läxan flera dagar innan den ska va inlämnad, så jag är lite smygstolt just nu. Annars så sitter jag här och taggar för dagen som kommer imorgon. Dagen börjar med nationella i engelska, sedan blir det pizza med klassen och våran kära engelska lärare Petra, sedan blir det realiaprov på spanskan. Gud hjälpe mig! Men som sagt, har ju träningen att se fram emot. Men näh! Nu ropa mamma att Hollywoodfruarna strax börjar, så ska bege mig uppåt för några härliga skratt. CIAO! /Jennifer.

lite bättre

The only reason I like you now is because you reminds me of how much better I am.

Haha! Började skratta när jag läste meningen ovanför sträcket. KLOCKREN! Iallafall, finns inte mycket att berätta. Är rätt trött på att berätta om vad jag gör all the time. Kan ju berätta att Crille och Pontus är rätt störda. Dom hoppade ut från fönstret i vårat klassrum ner i en snöhög. & nej, vi har inte klassrummet på första våning. Sen efter idrotten tog jag och Therese och en tur ut i snön vilket resulterade blodiga ben. SATAN va snön är vass! Eller kan man säga att snö är vasst? Iallafall så har jag massa rivsår över hela benen som kliar aset. Toppen! Nu sitter jag här, som alltid, och lyssnar på musik. Nomy strömmar ut ur högtalarna och jag gillart! Ha en grisgrym kväll, & hoppas Willy åker ut ur Let's Dance, annars är det k-a-t-a-s-t-r-o-f.


(nomy på bild)

onsdagskväll

Ikväll är det Grey's Anatomy och kladdkaka som gäller. Livet är allt bra ibland! Om jag bara kunde bli frisk nu också så hade allt vart toppen.


onsdag?

Hur greppar man orden, hur formar man dom, hur bryter man tysnaden?

Seriöst, är fortfarande sjuk. Jag börjar bli rejält rastlös! Ligger just nu nerbäddad i soffan och kollar på Top Chef, det är rätt äckligt. Dom håller på och skär sönder en stor fet fisk just nu, bläää! Här hemma luktar det gott iallafall, blir kött, sås och potatis idag. Mums! Yeah, ciao. /Jennifer.

satans rubrik.

When all of your misstakes are keeping you awake.

Sjuk idag också tyvärr. Febern vill inte släppa och huvudet snurrar väldigt emellanåt. Och mitt nyckelben + axel gör bara ondare och ondare. Tyck lite synd om mig iallafall? Haha, nej gör inte det. Men idag har jag iallafall suttit ute och solat igen. Har även gjort spanskan, har redovisning imorgon. Woopsi
! & Kajsa va snäll och påminde mig om att vi har prov i konsthistoria imorgon också. Ännu mera woopsi! Kanske borde ta fram papprena och börja plugga lite. Japp, det får bli så. Bye! /Jennifer.


susanna - du vet vart jag finns. ♥

måndag

What have we done with innocence? It disappeared with time and never made much sense.

Mors! Feber idag igen, inget kul alls. Blev ingen skola för mig alltså. Men imorgon blir det nog förhoppningsvis skola igen, är rätt segt och ligga hemma hela dagen. Iallafall, just nu spelas Foo Fighters på högsta volym. Dom är rätt okej faktiskt. Och jag är otroligt besviken på mig själv! Jag sprang ju rakt in i en dörrkant igår, och jag hade ju förväntat mig ett stort blåmärke så att alla kunde se hur ont det gjorde (skämt såklart).
Men nejnej, inte ens ett litet blåmärke fick jag, men jag har fortfarande ont i nyckelbenet. Inte kul nej. Nu ska jag fortsätta klaga någon annanstans, ha det! /Jennifer.

SUNday

Det kan ta slut imorgon, eller hålla på för alltid. Ibland är det så..

AJ! Klantig som jag är, så sprang jag nyss och slog i armen + axeln rakt in i en dörrkant. Det gör sjukt ont kan jag ju säga! Men iallafall, idag har vart en ganska slapp dag, har bara suttit ute och solat. I endast linne och mjukisbyxor (!). Rätt sjukt faktiskt att det kan vara så varmt i solen när det är snö precis överallt. Om en stund blir det körskolan med Lisa, sen ikväll blir det bio. Avatar blir det att kolla på, fast har redan sett den, men den va grym så jag ska se den igen! /Jennifer.

Tingeling ser allmänt knepig ut måste jag säga. Fast det gör jag med, så det spelar ingen roll! :D

KOKOBOM SMURF SMURF!

Gosch! Det är lördagkväll och jag har såhääääär tråkigt. Haha, fast kokobom smurf smurf gör livet mycket bättre! "kokobom smurf smurf, kokobom smurf smurf, här här är jaaaaag!" :D
Förövrigt så är jag rätt cool, kolla bara här:

Varberg

When shouting out is all you know.

Todaaaay brummade vi iväg till Varberg för att tävla. Det gick väl helt okej, slutade på en fjärde plats. Är nöjd, även om det inte va den bästa placeringen. Men whatever. Ikväll är familjen Falk här, vi har nyss ätit god mat och nu kollar dom andra på melodifestivalen. Jag orkar inte kolla på det, Pain of Salvation har ju åkt ut så. BAJS! Jaja, nu ska jag forsätta tugga tuggumi och lyssna på musik. /Jennifer.

ett skratt om dagen är bra för magen

I don't wanna be the girl that has to fill the silence. The quite scares me because it screams the truth.

HEJ! Vart på besök hon Johan idag, sjukgymnasten alltså. Vet allt att Sara är lite småavundsjuk på mig. ;) Haha. Efter sjukgymnasten kom Jimmy hit. Vi har nyss tatt en liten promenix till Ica och köpt godis. Underbart! Fast det är inte lika underbart att det är ungefär lika kallt ute som det är på Alaska. (Om nu Alaska är kallt vill säga, annars är det lika kallt som på Grönland eller Nordpolen.. Eller något annat kallt ställe!) /Jennifer.
Uppsats om kon. (Seriöst, lyssna på detta! Sjukt jävla roligt alltså.)

rubriken brister

Jag har hittat en blogg jag diggar till tusen! (http://kattistestad.blogg.se/) Eller ja, jag diggar hennes stil iallafall. Tummetotten upp! :)


bildbomb?

Naeh, blev inte mycket till bildbomb. Blev nästan inga bra dansbilder, så det får bli lite "backstage" bilder istället.
tommy - jag - tove - jimmy

finfina madde & jag som någonting

jag - tommy - jakob

jakob - jag - tommy . HAHA! go'er bild. Finns en värre, men den visar vi inte :)

Det va alla bilder. Eller ja, inte alla 548st. Men dom som blev bra. :p

puss och kram

The truth is hard, what can I say? It's getting harder every living day..

Sho och shim, farbror Joakim! Inte skrivit på ett tag då. Ajjsingbajjsing. Höhö, nej, men iallafall, lovet är slut och skolan är igång igen. Mucho trevligt! Njaaaaa. Men som alltid är mina busungar där och förgyller dagen. I helgen var det förövrigt tävling, i Sävsjö. Så det blev att nana i en stuga, mitt ute i ingenstans. Trevligt värre. Iallafall så blev vi 11:a i boogie och 6:a i buggen. Kanske kommer en bildbomd därifrån senare. /Jennifer.

RSS 2.0