HAPPY-FACE!

Happyface - Happyface - Happyface - Happyface!
Jag klarade teoriprovet idag, så nu får jag äntligen köra min lilla moppe. & jag slipper tänka på att jag måste plugga.. ÅÅÅÅÅÅH, detta är askalas! :D

sun-day

Sitter ute på altan, lyssnar på musik och pluggar på till körkortsprovet som jag ska göra på tisdag. Kan ju hoppas jag klarar det den här gången så att jag kan få köra min älskade "lilla" moppe. Den har stått ute i garaget i snart ett år och väntat på mig. Fast pappa har ju tagit hand om den under tiden så den har nog klarat sig ganska okej. :p


ganska go' bild från spanien.


hästpojken

Sitter här och lyssnar på Hästpojken. Sjukt bra är dom måste jag säga! Höhö.

Skolan idag har varit väldigt krävande måste jag säga, jag har gjort ungefär ingenting. Jag städade ur bänken på 10 minuter, sen hade jag ingenting att göra resten av dagen. Eller jo, vi sjöng på musiken. Sen har vi inte gjort någonting alls. FET NAJS! Antar att det kommer bli likadant imorgon. Kul. Sen på onsdag ska vi spela brännboll, vinner vi får vi spela mot lärarna. Men vi får ju se hur det går med det. Sen ska vi göra i ordning i bollhallen tills på fredag, och sen ska vi ha någon slags repetition. Kan ju bli kul.. Aja, nu blir det köttbullar och mos. CIAO!

en vecka kvar

SJUKT! Det är bara en vecka kvar i skolan, sen är det skolavslutning och sommarlov. En vecka kvar på central, en vecka kvar i nian. Shiet..

Sitter här med badkrukan Erik som tvingade mig att skriva. & jag har inte så mycket att säga. Kom hem från Spanien för en vecka sen och bilder därifrån kommer. Snart.. Om ett tag. Aldrig.. Kanske. I onsdags var vi på Liseberg med klassen, det va grymt kul! Kommer sakna våran klass alltså.

I helgen har jag bara vart med Erik och softat jävel. Så det så. Ska forstätta med det nu också, så.. CIAO!

RSS 2.0