massa tjöt

Kände att det kanske var dags att slänga in ett litet inlägg. Finns en risk att det inte blir så litet, men kanske.

Idag så lyckades jag dra mig upp ur sängen vid 11. & trots feber, huvudvärk & en jävulsk hosta blev det körlektion i lidköping i 2 timmar. Gick faktiskt helt okej, nu är det bara teoriprovet på torsdag kvar. Man kan ju hoppas att jag klarar det.

På tal om torsdag. Torsdag är en mycket händelserik dag, typ. Skolan först, sen teoriprov i lidköping, sen ska jag iväg till Skara och dansa uppvisning och sedan 03.00 bär det av mot SPANIIIIEEEEEN! Riktigt jävla askalas.

H
elgen har spenderats i huvudstaden. 5 dagar i Stockholm är inte fyskam. Torsdagen och lördagen sprang vi bara runt i stan och kollade kläder typ. Hittade en myspys kjol och en mysigarepysigare tröja. Fredagen var det SM. Gick väl sådär, men är nöjd ändå. Gick vidare en gång i buggen, hade inte förväntat mig så mycket mer eftersom vi dansar i junior C, och dom vi mötte dansar i junior A. I boogie woogien blev vi isär skejtade ifrån semifinalen, rätt surt. Men på lördagkväll var det dags för banketten, det var väl helt okej. Mycket najs folk iallafall.

Haaaaameeeeen. Pusshej.


lauryn holmquist

I'm in love. Kolla -> lauryn holmquist

danskläder

Hej. Jag sitter här med trötta ben och nackont. Har sprungit runt i Jönköping hela dagen och letat kläder till SM. Känner att vi var ute i väldigt god tid i år. K ä n n   i r o n i n. Men vi hittade iallafall kläder till både buggen och boogie woogien. På onsdag bär det av mot Stockholm, fast SM är inte förän på fredag så vi får några dagar extra där uppe. Roligt? ÅHÅJA! Något som är ännu roligare är att om mindre än 2 veckor drar jag till Spanien med skolan! Jag taggar redan nu. Fast först blir det tacos! PUSS.


I want!


RSS 2.0