Oboykalas.

You're doing your best dance, your best look, you're praying that you'll make it.

Vet ni vad? Therese är nog den klantigaste människan i världen. Hon skulle ge mig oboypaketet förut. Tror ni inte att hon tappar det rakt i knät på sig själv? Hon hade nästan halva paketet i knät och på stolen. HAHA, det va en jävligt rolig syn kan jag ju säga! Kollade även på Turn It Up, wohaho! Grym film helt klart. Dansfilm vare, så kan ju vart därför jag tyckte om den. Plus att killen i filmen blev snyggare ju mer man kollade på honom, för han va inte så snygg i början tyckte jag. Haha, bara så att ni vet. /Jennifer.

Överby

Time has made me good at one thing, and horrible at everything else.

Idag åkte jag och mamma iväg till Trollhättan. Fick inte köpt så mycket. Fick köpt en mysig tröja, och ett par mjukisbyxor. Alltid bra och ha. Köpte även parfym och torr shampoo. Måste ju testa va detta är och om det funkar. Lite småspännande sådär ja. Ska snart bege mig iväg till Erik och kolla på film, men jag har ingen aning om vart han bor så han får komma och möta mig. Haha, stackarn. /Jennifer.

Hovfjället

fina therese! :*
bjuder på'n.
Grymt rolig dag måste jag säga! Detta va i onsdags alltså. Höhö. Tack alla som gjorde den bäst!

nobody's ever who they seem to be

Ja, som ni kanske ser, så har jag haft för mycket fritid idag. Feber idag, så det fick bli att göra om bloggen lite. Blev lite nöjdare nu iallafall. Förövrigt, så sög melodifestivalen idag. Den enda relativt bra låten gick inte vidare (elin lanto - doctor doctor), lite synd där ja. Men nästa vecka är det ju bara att heja på Jesper och resten av bandet (Noll Diciplin).

God, I miss it!

Österrike 2009.

bra kväll

There's no halo around my head.

Igår va en mycket mysig kväll. Jag och Lisa gick iväg till Sara. Johanna, JennyS, och Therese va redan där och sedan kom JennyK också. Vi åt tacos och hade det allmänt roligt. Fast sanning och konka (utan konka) va nog höjdpunkten, blev några ordentliga skratt där ja! ;D Så puss på er, och grattis i förskott Sara! :*

Förlåt..

Hej, Jag vill be alla om ursäkt för att jag ljugit om hur det gick till med snön. Det var jag som började och Erik hade inte gjort mej någonting alls. Jag har inte kunna sovit sen detta inträffade eftersom jag haft så dåligt samvete. FÖRLÅT MEJ ERIK! ;( (a) :)
(Haha, ERIK! Om ni inte har förstått det än, så är det lilla Erik som har skrivit detta inlägg. :p)

¤%&#¤!"&(/&)

The scars reveal the hidden place deep down in you,
Like a shadow from the past and nothing is true.
Memories will last and I'm crying for you.
The scars reveal the hidden place deep down in you, l
ike a shadow from the past. 
Memories will last and I'm crying for you.

Spoitfyreklam kan ta sig i röven. ÅÅÅH! Hatar't, helt seriöst alltså. Men iallafall, skolan idag då. Inte så värst rolig. Men Blomster är rätt skön annars. "GRATIS KAKOOOoR!" & så får vi ett tomt kakpaket, rätt snällt sådär. Haha, känns ganska värt att sitta här och skriva när jag inte har något att skriva. Kan ju informera er om att jag åker till Nossebro ikväll för att ha nått tränarmöte. Ah, typ. Det blir nog bra. /Jennifer.

helt onödigt

Jag skäms för att säga att du är kvar i mig. Skratta åt det, då kanske jag kommer över det.

Duschen nästa! Sen får vi väl se vad som händer. Sova kanske. Men tänkte bara säga att jag tycker att alla hjärtans-dag är överskattat. En helt onödig dag egentligen. Eller så tycker jag bara så för att jag inte kan sluta tänka på vissa saker eller vissa personer. Viss person, kanske man ska skriva? & detta inlägget är ganska onödigt det med. Allt är onödigt idag, helt enkelt. Haha, värsta happyfacet här ja!


Alla hjärtans dag

Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nått som tar mig någonstans!

Idag har jag vart en jobbig dag. Gick upp halv åtta för att åka till Uddevalla och träna. Mucho kul. Tränade i 3½ timme typ. & bara för det kan jag knappt gå nu, jävla fot. Men det är så det blir ibland, man ska inte klaga. Haha, jaja. Är iallafall grymt trött och har redan somnat till två gånger, så kanske borde ta mig en liten tupplur? Låter jävligt skönt iallafall. Puss :*

Distrikt Mästerskap

You don't know anything about me. What do I know? I know your name.

En stukad fot, en 3e plats i boogie & en 11e plats i bugg. Så kan man summera denna dagen. Tävlade i DM som sagt. Våran runda i boogien va helt sjuk. Har aldrig dansat så bra, synd bara att ingen filmade den. Annars hade jag laddat upp den här på dirren. Men men, synd där.

& bara så att alla vet. Det va inte alls jag som hoppade på Erik först. Jag hade en snöboll i handen och så snubbla ja till, och då flög den rakt i ansiktet på han. Jag kan ju inte hjälpa att han stog i vägen eller? FY ERIK! ;D

Allt för min syster

Kollade på filmen Allt för min syster igår/inatt. Sjukt bra film. Men den av grymt sorglig, grät hela filmen. Typ iallafall. Den handlade om en tjej som hade cancer. & hennes föräldrar hade gjort ett barn som va perfekt för att kunna donera sina organ till sin syster så att hon kunde överleva. Men sen vill inte systern donera sina organ till sin syster längre.. & ja, ni kan ju kolla själva! :)

Sjukling?

Sometimes tears say all there is to say.

Hallå du! Vaknade med världens huvudvärk idag, så det blev ingen skola idag. Så eftersom jag inte har gjort någonting idag, förutom o sovit, så har jag inget att berätta. Men jag kan ju alltid berätta att det va nationellt prov i svenska igår igen, den här gången skulle va skriva nån grejs. Inte kul. Sen mulade Erik mig på vägen hem från skolan, han ska få igen! Men, ja. Kollade nyss på One Tree Hill, men mamma bytte till Numbers. Men det är typ lika bra så. Förövrigt
så är det DM i Mariestad imorgon, vi kommer ju hamna på pallen i boogie iallafall. (Vi är 3 par). Sen i buggen får vi väl se hur det går. /Jennifer.

Bara för att liksom

There is no running away from the things that holds you down.

Körskolan har vart placet där jag har hängt nu efter skolan. Jenny och Lisa hängde med mig såklart. Det va jädrigt knixigt. Haha, eller så va det kriipii. & vi hamna lite på sniskan. Jadu, tänk va kul man kan ha med massa kuliga ord. Förövrigt, så var det nationella prov i svenska idag, kändes som om det gick helt okej faktiskt. Sen va spanskan rätt kul också, vi hade kära Christina som vikarie. Och Jeff skulle förklara någonting för mig och christoffer, det va någonting om marijuana-plantor som växte inte så långt ifrån honom, som inte va riktiga marijuana-plantor, utan de va någonting man gjorde kläder av och sen elda upp. Ehim, jag och chrille satt som två fågelholkar. Haha, fick rena rama flashbacken till provet nu ju, man skulle liksom förklara vad som betydde när man sa att någon såg ut som en fågelholk. Intressant fakta, ja vet. /Jennifer.

Ge mig 21 Maj, nu tack!

Bara för att jag och resten av människorna i spanskagruppen åker till Spanien då! Woho!

Sprutskräck!

Ser du framtiden? Ser du hur inget växer, inget lever, men ingen dör?

Tänkte att jag skulle prova på något nytt idag. Som att laga en tand till exempel? Haha, det va sjukt läskigt. Sprutan va inte riktigt så "aj!" som jag hade föreställt mig, men visst kändes det. & jag som är typ livrädd för sprutor. Haha. Iallafall så kan jag inte prata nu. Eller jo, men jag låter som en barnunge, plus att jag läspar. GROOMT alltså!
Ganska kul o sitta o slå på munnen, det känns ju inte! :D & btw, min rubrik lät ju inte så värst bra, sprutskräck. HAHAHA! Har jag dålig humor eller vad? Naaaeh.
Yeah, so long! /Jennifer.


melodifestivalen 2010.

Salem al Fakir - Keep on Walking

Pain of Salvation - Road Salt (Seriöst, denna låten va grym!)

lalalala

Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig, och känslorna faller fritt på midnattsgatorna. För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här vänder sig, in i mig.

Håkan Hellströms spelas på högsta volym. Typ iallafall. Lagade ju som sagt mat förut, blev potatisbullar och bacon. Potatisbullarna va lätta att göra, bara lägga in dom i ugnen i 15 minuter och så VIPS, så va dom klara. Men att steka bacon va lite klurigare däremot. Dom blev rätt svarta. HAHA! Fail där ja. 
Men ja, jag har ingenting att göra. Det är sjukt tråkigt faktiskt. Bara så ni vet liksom, så ni håller er informerade om mitt mycket roliga liv. pusssss.

Hahaha! Jag kom och tänka på en mycket rolig kommentar som jag, Jenny & Therese hörde på bussen ut till Överby. "- JAG DOG SÅ MYCKET ATT JAG SKRATTADE!" Hahahah, vi skrattade iallafall så mycket att vi dog lite. ;D

Pictures of you, pictures of my. Remind us all of what we used to be.


you're imbossible to find.

Du sa: Rädslan pendlar långsamt för oss, mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. Vi är idioter.

Hallååååå
där. Melodifestivalen va väl helt okej igår. Blev helt kär i Pain of Salvation - Road Salt. Så det så. Ehim ja, idag så har jag iallafall inte gjort någonting. Jag och bror är ensamma hemma, så jag ska laga mat. Haha, lycka till säger jag bara.. /Jennifer.

puss på jenny!

(Mitt movie maker funka inte, så fick använda nått annat program som jag inte förstod mig på så bra. Därav den något dåliga klippningen.)

gårdagen, tummen upp

You say we'rw both little people and you like it that way. But in time, I'm gonna put this body to shame and grow old, wear a suit like my old man, pack up all my thing and get my ass out of this town!

Gårdagen var bra. Mycket bra faktiskt. Kolla let's dance & basta med dom bästa, lite mys liksom! Va i Trollhättan också, fick köpt en kjol, ett par jeans och en kofta. Mycket nöjd, fast jag är grymt avundsjuk på tröjan Jenny köpte. Den hade gärna fått hänga i min garderob istället. Men har nästan en likadan, fast i andra färger, så kände att jag inte behövde den. Men får väl sno hennes någon gång. Moahah! ;)

Ikväll blir det melodifestivalen, vem hejas det på?
/Jennifer.

äppelskrutt också, varför måste rubriker finnas?!

I know I been dancing around the truth, but tell me what the hell I'm supposed to do?! And i'm a little bit agitated, with a slight scent of deny.

OHNO! Jag har fått ett hål i en tand. Och jag är livrädd.. För nu måste jag ju laga den, vilket jag ska göra på måndag. Men jag har aldrig haft hål i nån tand förut, och alla säger att det gör jätteont. Plus att jag är lite skrajsen för sprutor...

Men förövrigt så kan jag ju säga att det är inte många som är som Jenny, för hon är lite bättre än alla andra. Men såklart, hon är ju inte bättre än mig förstås. Iallafall, det jag skulle säga var att jag håller på och klipper ihop ett litet klipp om Jenny's liv. Så ni också kan få veta hur hon är. HAHA! /Jennifer.

träningstime!

Dom är uppe på taken, alla är högt över staden. Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort. & jag vågade aldrig hålla din hand. För vi är inte sånna som i slutet får varandra.

Hej människa där! Förhoppningsvis är du en människa iallafall.. Men tänkte bara berätta att jag har vart duktig och bakat massor idag, för att samla ihop pengar till Spaninen-resan som vi ska göra med spanskagruppen i skolan. Ska bli helt okej grymt alltså! Förövrigt så ska jag träna om någon timme eller så. Kan ju inte riktigt påstå att jag har superkollen. /Jennifer.

Känner mig såhär just nu. (detta är en bild från... 2a januari?)

säger godnatt (& annat ointressant)

Det är en lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer. Jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaka igen. Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv.

Nej, vad säger ni? Jag kanske ska ta och sova? Jaaah, det lät som en bra idé. Är ganska trött faktiskt, konstigt nog. Men en liten rolig sak, 25 läsare på en och samma dag, det är inte dåligt för en blogg som har funnits i två dagar! Haha, imorgon är det nog möjligtvis 2 läsare eller någonting. Men till saken som detta inlägg handlar om, GODNATT!

det skulle ju vara dans, dans, dans!

Ensam hemma. Woho, jag har grymt kul. Eller inte, men Håkan är rätt bra. Rätt jävla bra faktiskt. & jag tror mamma och pappa kom hem nu, så är nog inte ensam hemma längre. GRYMT!

dina drömmar blir allt svårare att se nu, & mina finns snart inte längre kvar


kommer inte på någon rubrik

I wish you were here to turn darkness into light. If you were here tonight I would find a million ways to say I love you, sing a millinon song to make you smile. But I can't turn back time and I can't make you mine. It's impossible..

Egentligen har jag ingenting att säga. Men jag känner för att skriva, så det här kommer bli ett helt meningslöst inlägg. Ett inlägg om ingenting. Hur kul kan det vara allt läsa? Mucho roligt.
Men jag kan ju berätta att jag förhoppningsvis ska åka till Hovfjället och åka skidor den 17 februari. Bara över en dag liksom. Hoppas bara att Jenny & Therese får, och Lisa också för den delen. Men den lilla ungen är ju och åker skidor nu, så får kolla med henne när hon kommer tillbaka. :)
PUSSHEJ! /Jennifer.

RSS 2.0